Gretl logo
Hand met mobiel en Go YoFlo app

Go with the YoFlo!

De jeugd in de flow zet de toekomst moeiteloos in een positieve versnelling

Stapel Go Yoflo biljetten

Een leefomgeving waarin jongeren gelukkiger én gezonder opgroeien, ontstaat niet ‘vanzelf’. Dat vraagt om actie! In Ooststellingwerf gaan we vol voor een veilige en gezonde omgeving voor onze jeugd. Vol voor een positieve flow! Je bent maar één keer jong en je krijgt maar één keer de kans om er iets gaafs van te maken. Alle reden dus om in de juiste, positieve flow te komen en die vast te houden.

Met het IJslandse preventiemodel als geheim ingrediënt én een beetje ouderlijke power geven we jongeren tussen 10 en 18 jaar een vrijetijdsbudget van €200 via de Go YoFlo-app. Wat je ermee doet? Lekker los bij YoFlo-proof activiteiten in de buurt. Van voetballen tot vioolspelen en van breakdance tot breien (ja, echt!).

Dit project verdient een naam met pit, een frisse look en een tone of voice die recht uit het hart komt. Go YoFlo brengt het allemaal samen. Want als de jeugd lekker in de flow zit, stroomt de toekomst vanzelf positief mee.

Op zoek naar een campagne met flow?
Mobiel met schermen vande Go YoFlo app
200 Euro biljet van Go Yoflo vrijetijdsbudget

Geen lef, geen succes!

Doen wat al eerder is gedaan, lijkt lekker safe. Gewoon op de gebaande paden blijven. Dat heeft voor andere producten en diensten immers ook wel gewerkt. Om uit die valkuil te klimmen, heb je een meterslange ladder nodig. Geen durf betekent meestal geen successtory. Je kunt natuurlijk ook vele euro’s in je campagne pompen, zodat iedereen jouw boodschap wel moet slikken. Heb je geen droombudget, dan komt het nog meer aan op creativiteit. Ik hoor je al denken: Creatieve communicatie is leuk, maar levert dat nou echt resultaten op? Dan heb ik een eyeopener voor je: diverse onderzoeken tonen aan dat dit zeker wel zo is! Nu is creativiteit uiteraard niet het doel van je campagne maar het middel. Uiteraard gaan we eerst doelen bepalen. Wat moet de campagne jouw merk brengen? Meer sales? Meer naamsbekendheid? Of moeten we zelfs iets glad trekken en is er sprake van damage control?

Vandaar uit gaan we verder met doelgroep inzichtelijk maken en kijken waar we die het beste kunnen bereiken en met welke middelen en met welke boodschap? Mail me gerust als je op zoek bent naar een campagne met stopping power. Als je durft 😉

Meer cases